Servicii

CLR Hydraulics transforma orice idee, schita sau proiect, intr-un produs conform cerintelor, cu calitate superioară si la pretul cel mai competitiv.

Proictare si Executie

 • S.D.V.-uri (Filiere,scule combinate, forme și matrițe, etc.)
 • Tehnologii
 • Componente și sisteme hidraulice
 • Ansambluri mecanice complexe, aplicații mecatronice
 • DExecuție și integrare tehnică, livrare de ansambluri complexe.
 • Cu o experienta academică și specialisti motivați, CLR Hydraulics asigura servicii inginerești la cele mai inalte standarde.

  Proiectarea o realizăm în 3D (SolidWorks este un instrument familiar nouă), iar executia se realizează pe CNC, cu softuri de mașinare cum ar fi PowerMill.

  Adăugăm valoare proiectelor noastre și alegem cu grija tehnologiile CNC și partenerii cu care lucrăm pentru realizarea produselor noastre. De aceea lucrăm cu cei mai buni si competitivi parteneri din domeniu pentru a oferi o calitate exceptionala.

  Implementăm soluții CAD-CAM complete pentru produsele noastre. Utilizăm doar softuri de ultimă generație. Execuția este de mare fidelitate, CNC fiind un standard uzual pentru noi. Asigurăm calitate si precizie implicând doar dotari tehnologice performante.

  Despre CLR Hydraulics

  Specialistii societatii CLR Hydraulics transforma orice idee, schita sau proiect, intr-un produs corespunzator specificatiilor, la o calitate ireprosabila si la pretul cel mai mic.

  Se pot executa repere unicat conform desenului tehnic sau dupa model
  Piesele realizate sunt executate dupa documentatia beneficiarului, in orice serie
  Biroul tehnic de proiectare poate sa dezvolte diferite proiecte la indicatia clientilor
  Materialele prelucrate sunt oteluri, fonta, aluminiu, inox si materiale plastice

  Cauti un partener de incredere pentru proiectare si executie?

  La CLR Hydraulics punem valoare deosebita si alegem cu grija tehnologiile CNC pe care le folosim in proiectarea si productia produselor noastre. De aceea am ales sa lucram cu cei mai buni si competitivi parteneri din domeniu pentru a oferi o calitate exceptionala.